Om Ejendomseksperten

Boligmarkedet ændrer sig hver dag!

Hos Ejendomseksperten.dk forsøger vi at følge med udviklingen, og hjælpe forbrugeren, til at forstå et marked, der længe har været alt for kompliceret. Vi ved fra andre brancher at forbrugeren ønsker kontrol, alligevel findes der utallige ejendomsmæglere, der alle bidrager til en ugennemsigtig branche.

Det skal der laves om på – og det starter med oplysning. Oplysning om køb og salg af ejendom, og hvordan man undgår høje salærer hos mægleren, og risicien forbundet med det komplicerede selvsalg. Det er ikke længere umuligt at sælge sin bolig selv, og der findes gode alternativer til den traditionelle ejendomsmægler. 

Vores indhold

Vi skriver om alt omhandlende køb og salg af ejendomme, fra vurdering til slutafregning, og alt derimellem. Vi deler tips og tricks til alle facetterne af et boligsalg, deler nyheder fra branchen, og skriver guides så du kan klare det komplicerede arbejde.

Ejendomseksperten guider dig altid gennem de ofte stillede spørgsmål, de komplicerede dokumenter, og de gode råd til et ukompliceret boligsalg. Målet er at du som læser, i sidste ende selv bliver ejendomseksperten.

Ejendomseksperten.dk

– Alt om køb og salg af ejendom


Seneste indlæg

Vi deler jævnligt nye indlæg på vores side – Her er et udpluk af de nyeste.