Guide: Sælg bolig på Boligsiden

Danmarks største boligplatform boligsiden.dk er den mest besøgte danske side i forbindelse med boligsalg. Det er derfor en af de vigtigste platforme for dig, der ønsker at sælge din bolig. Når potentielle købere er på udkig efter et nyt hjem, vil de typisk starte på Boligsiden, da det her er nemt at finde en bolig, der matcher deres behov. Da siden er den største af sin slags, er det også her, man finder det største udbud af boliger, og mange købere når ikke længere end den ene platform. Det kan derfor være vigtigt at få sin bolig til salg på Boligsiden, hvis man vil have et effektivt salg.

Forbeholdt ejendomsmæglere

Boligsiden er ejet af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE, og er desværre forbeholdt ejendomsmæglere. Det kan derfor ikke lade sig gøre som privatperson at annoncere på boligsiden, hvilket gør, at man mister en stor del potentielle købere. Vi guider dig derfor igennem de forskellige muligheder, man har for at annoncere på boligsiden.dk.

Selvsalg er ikke en mulighed

Vil man have sin bolig på Boligsiden, er det ikke muligt at sælge sin bolig helt selv. Da siden er forbeholdt professionelle ejendomsmæglere, må man gennem dem for at slå en annonce op på siden. Der findes mange andre platforme til selvsalg af sin bolig, men ingen af dem har samme besøgstal som Boligsiden. Man må derfor gøre op med sig selv, om det er pengene værd.

Læs også: Annoncering af bolig ved selvsalg

Den dyre løsning

Den traditionelle ejendomsmæglers største fordel er deres adgang til Boligsiden. Du kan derfor overveje, om du vil sælge din bolig gennem en traditionel ejendomsmægler og dermed få adgang til platformen. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, da ejendomsmæglerens salær er utrolig højt. På siden findes der værktøjer, der guider dig til den bedste ejendomsmægler i dit område. Du får på den måde en liste over mæglere i dit lokalområde og kan frit vælge fra listen.

Den bedste løsning

Hos Ejendomseksperten anbefaler vi, at man i stedet kigger mod de digitale ejendomsmæglere. De opererer på samme vilkår og lovpligtige forsikring samt garantistillelse som den traditionelle ejendomsmægler og har dermed ligeledes adgang til Boligsiden. Deres salær er væsentligt lavere end det, du kender fra de traditionelle ejendomsmæglere og er tættere på et beløb tilsvarende det, man må budgettere med ved selvsalg. Eksempelvis tilbyder den digitale ejendomsmægler Estaldo.com et fast lavt salær på 12.500 kr. inkl. moms. På den måde kan du få adgang til Boligsiden uden at skulle punge ud for dyre salærer hos din lokale ejendomsmægler. Det kræver blot, at du selv står for fremvisningen af din bolig.

Læs også: Hvad er en digital ejendomsmægler?