Annoncering af bolig ved selvsalg

Potentielle køberes første indtryk af din bolig skabes gennem salgsannoncen. Det er derfor vigtigt at skabe en fængende annonce, der viser din bolig fra sin bedste side. Annoncering af bolig kan være en større opgave, da det kræver indhold af høj kvalitet. Vælger man selvsalg af sin bolig, står man selv med ansvaret for at annoncere sin bolig. Men hvordan skaber man den bedste annonce? Og hvor annoncerer jeg min bolig? Vi kommer her med gode råd til hvordan man får eksponeret sin bolig til flest mulige potentielle købere – og dermed slipper for lange liggetider.

Internettet har åbnet op for et væld af muligheder for dig som boligsælger. Der findes i dag gode værktøjer der lader dig nå ud til potentielle købere. Traditionelle ejendomsmæglere benytter i dag internettet som deres primære salgskanal, og tiden hvor de fysiske medier havde stor værdi er snart ovre. Selvom man stadig kan finde boliger i lokal- og landsdækkende aviser, bliver hovedparten af ejendomme i Danmark fundet gennem online løsninger. Hos boligejer.dk anslås det at 90% af købere finder deres bolig online.

Hvor skal jeg annoncere min bolig?

Vælger du selvsalg af din bolig, begrænses du af antallet af gode annonceringsplatforme. De fleste købere finder deres bolig på boligsiden, men ved selvsalg har du ikke adgang til deres platform. Din boligs salgsannonce skal derfor deles gennem andre kanaler, der kan agere udstillingsvindue for dit salg. Nogle platforme opkræver et gebyr, og du må derfor forvente en udgift til annoncering af boligen. Der findes mange online løsninger, her er nogle af dem vi anbefaler:

Alternativt kan du selv oprette en hjemmeside for din bolig, eller dele den gennem dine egne sociale platforme.

Læs også: Annoncering af bolig ved selvsalg

Brug en digital ejendomsmægler, og få adgang til flere platforme

Vælger du i stedet en digital ejendomsmægler, får du adgang til flere platforme, heriblandt boligsiden. Din bolig bliver på den måde vist til et større publikum, og du undgår lange liggetider. Digitale ejendomsmæglere er billigere end det traditionelle ejendomsmæglersalær, og du sparer dermed tusindvis af kroner, og slipper for selv at stå for annonceringen.

Læs også: Hvad er en digital ejendomsmægler?

Hvordan skaber jeg en fængende annonce for min bolig?

Det første indtryk er yderst vigtigt, og kan i værste fald betyde at en køber vælger din bolig fra til fordel for en anden. Det er yderst vigtigt at annoncen er af professionel kvalitet, da det giver et bedre indtryk af din bolig. Første opgave er gode fotos. Selvom telefoner i dag kan tage billeder i høj kvalitet, anbefales det at man anvender en professionel fotograf. Næste opgave er en fængende tekst, der beskriver alle de spændende detaljer ved netop din bolig. Til sidst er det vigtigt med en plantegning over huset, da det giver potentielle købere et indtryk af ejendommens rumfordeling og indretning. Det kan være en omfattende opgave at stå med disse opgaver selv. Anvender man en digital ejendomsmægler vil de stå for at udarbejde en annonce af høj kvalitet, hvor de også sender fotograf ud til billeder og plantegninger.

Læs også: 7 tips til selvsalg af din bolig

Annoncering af bolig er en vigtig del af ethvert boligsalg. Anvender du en digital ejendomsmægler, slipper du for hovedpinen selv, og får en proffessionel annoncering af din bolig.