10 tips til den gode fremvisning

Fremvisning af boligen er en af de vigtigste opgaver i forbindelse med ethvert boligsalg. Det er her, køberen virkelig kan imponeres, og du kan lade dem vælge netop din bolig fremfor konkurrenternes. Vi har her listet 10 tips til den gode fremvisning, så du som sælger er helt klar til at byde potentielle købere ind i dit hjem.

1. Sørg for, at annoncen er aktuel
Der er intet værre end at have forelsket sig i et hus ud fra boligannoncen for derefter at finde ud af, at det er blevet renoveret siden. Billederne i boligannoncen skal give et retvisende billede af, hvordan huset ser ud i virkeligheden. Husk at anvende professionelle fotografer til din boligannonce.

Læs også: 5 tips til boligannoncen

2. Man har kun ét forsøg til at imponere og skabe et godt førstehåndsindtryk
Undersøgelser viser, at de fleste mennesker danner sig et indtryk efter blot 7 sekunder, hvorefter det er svært at ændre deres holdning. Sørg for at førstehåndsindtrykket med din bolig er godt, så købere ikke får et forkert indtryk. Ret småfejlene ved hoveddøren, giv den en ny omgang maling og stil nye blomster frem. På den måde bliver potentielle købere mødt af en hyggelig stemning fra første øjekast.

3. Ryd op og luft ud
Et godt indeklima er vigtigt både i hverdagen og til fremvisningen. Ved at rydde op og lufte ud virker huset mere indbydende, og køberne får et positivt indtryk med fra fremvisningen.

Læs også: Fremvisning af hus

4. Gode naboer er guld værd
Lad naboerne vide at i holder fremvisning. På den måde er de klar til at smile og byde deres potentielt fremtidige naboer velkommen til kvarteret. Ingen har lyst til at bo ved siden af en dårlig nabo.

5. Fokuser på husets lækre detaljer
På den måde kan fremvisningen naturligt fokusere på den gode udsigt eller den varme pejs fremfor de små fejl og mangler, der nu engang måtte være.

6. Skab lys i boligen
Skift pærerne, tænd lyset og luk solen ind. På den måde virker boligen mere åben og varm. Lyset er med til at skabe en følelse af glæde og bidrager til den positive stemning.

7. Lad køberen vandre selv
Der er intet værre end en fremvisning, der virker forceret. Lad i stedet potentielle købere vandre frit og lade fantasien slippe løs. På den måde kan de forestille sig en fremtid i dit hjem, allerede inden de har købt det.

8. Hav styr på haven
De udendørs områder er lige så vigtige som de indendørs. Sørg for at græsset er slået og hækken er klippet. Det giver en fornemmelse af orden i hjemmet både indenfor og udenfor.

9. Lad hunden blive væk
Selvom de fleste er vilde med husdyr, risikerer du at potentielle købere bliver forstyrret af dyr. Nogle købere bryder sig måske ikke om dyr eller er allergiske overfor dem. Du kan med fordel få dem passet hos naboen, mens du viser boligen frem.

10. Vis boligen frem selv
Du kender din egen bolig bedst, og en ejendomsmægler kan ikke fortælle de samme historier du kan eller vise de samme detaljer, som kun du har lagt mærke til. Ved at bruge en digital ejendomsmægler kan du slippe for alt besværet ved selvsalg og blot stå for fremvisningen. På den måde sparer du også tusindvis af kroner i forhold til de traditionelle ejendomsmæglere.

Læs også: 7 tips til selvsalg af din bolig