10 tips til den gode fremvisning

Fremvisning af boligen er en af de vigstige opgaver i forbindelse med ethvert boligsalg. Det er her køberen virkelig kan imponeres, og lade dem vælge netop din bolig, fremfor konkurrenternes. Vi har her listet 10 tips til den gode fremvisning, så du som sælger, er helt klar til at byde potentielle købere ind i dit hjem.

1. Sørg for at annoncen er aktuel – Der er intet værre end at have forelsket sig i et hus ud fra boligannoncen, for derefter at finde ud af, at det er blevet renoveret siden. Billederne i boligannoncen skal give et retvisende billede af hvordan huset ser ud i virkeligheden. Husk at anvende professionelle fotografer til din boligannonce.

Læs også: 5 tips til boligannoncen

2. Man har kun ét forsøg, til at imponere og skabe et godt førstehåndsindtryk – Undersøgelser viser at de fleste mennesker, danner sig et indtryk efter blot 7 sekunder, derefter er det svært at ændre deres holdning. Sørg for at førstehåndsindtrykket med din bolig er godt, så købere ikke får et forkert indtryk. Ret småfejlene ved hoveddøren, stil blomster frem, og giv den en ny omgang maling. På den måde bliver potentielle købere mødt af en hyggelig stemning fra første sekund.

3. Ryd op og luft ud – Et godt indeklima er vigtigt, både i hverdagen og til fremvisningen. Ved at rydde op og lufte ud, virker huset mere indbydende, og køberne får et positivt indtryk med fra fremvisningen.

Læs også: Fremvisning af hus

4. Gode naboer er guld værd – Lad naboerne vide at i holder fremvisning. På den måde er de klar til at smile, og byde deres potentielt fremtidige naboer velkommen til kvarteret. Ingen har lyst til at bo ved siden af en dårlig nabo.

5. Fokuser på husets lækre detaljer – På den måde kan fremvisningen naturligt fokusere på den gode udsigt, eller den varme pejs, fremfor de små fejl og mangler der nu engang måtte være.

6. Skab lys i boligen – Tænd lyset, skift pærerne, og luk solen ind. På den måde virker boligen mere åben og varm. Lyset er med til at skabe en følelse af glæde, og bidrager til den positive stemning.

7. Lad køberen vandre selv – Der er intet værre end en fremvisning der virker forceret. Lad i stedet potentielle købere vandre frit, og lade fantasien slippe løs. På den måde kan de forestille sig en fremtid i dit hjem, allerede inden de har købt det.

8. Hav styr på haven – De udendørs områder er lige så vigtige som de indendørs. Sørg for at græsset er slået og hækken er klippet. Det giver en fornemmelse af orden i hjemmet, både indenfor og udenfor.

9. Lad hunden blive væk – Selvom de fleste er vilde med husdyr, risikerer du at potentielle købere bliver forstyrret af dyr. Nogle købere bryder sig måske ikke om dyr, eller er allergiske overfor dem. Du kan med fordel få dem passet hos naboen mens du viser boligen frem, på den måde slipper du for at købere reagere negativt.

10. Vis boligen frem selv – Du kender din egen bolig bedst, og en ejendomsmægler kan ikke fortælle de samme historier du kan, eller vise de samme detaljer som kun du har lagt mærke til. Ved at bruge en digital ejendomsmægler kan du slippe for alt besværet ved selvsalg, og blot stå for fremvisningen. På den måde sparer du også tusindvis af kroner i forhold til de traditionelle ejendomsmæglere.

Læs også: 7 tips til selvsalg af din bolig